3 Ocak 2015 Cumartesi

KALPTEN TABAĞA

Enginar kalpli salata:Malz.8 adet enginar göbeği

1 adet havuç
2 adet salatalık
1 demet taze soğan
2 adet limon
Yarım çay bardağı zeytinyağı
200 gr Akdeniz yeşillikleri
8 adet minik domates
2 diş sarımsak
Yapılışı: Yeşillikleri iyice yıkayın, havuç ve salatalığı ince doğrayın, taze soğanı yıkayıp ince kıyın. Tüm yeşillikleri karıştırıp üzerine limonlu, sarımsaklı sos hazırlayın. Sarımsakları dövün, üzerine limon suyu zeytinyağı ve tuz ekletip salatanın üzerine gezdirin. Son dakikada enginar göbeklerini üzerine dizin. İstediğiniz gibi süsleyip servis yapın."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder